Nudging och digitala verktyg som stöd för hållbara beteenden

Linköping Science Park tillsammans med Linköpings kommuns storsatsningar Linköpingsinitiativet och Klimatneutrala Linköping- Viable cities, bjuder in till en spännande eftermiddag med fokus på nudging och digitalisering för beteendeförändring. Här kan lokala industrier,  större företag och fastighetsägare få inspiration och stöd i hur man kan jobba med sina hyresgästers eller anställdas beteenden kopplat till energi och mobilitet och hur man exempelvis kan använda visualisering för att höja bolagets insikter om energiförbrukning.

Föreläsningar kommer bland annat att ta upp hur kombinationen psykologi och design kan skapa hållbara beteenden, och hur lösningar inom visualisering och gamification kan se ut. Deltagarna kommer även få ta del av flera case och konkreta verktyg för hur man kan arbeta med beteendeförändring i praktiken.

Den här webbplatsen använder kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. En del av dessa kakor är tredjepartskakor. Genom att använda vår webbplats accepterar du att kakor används. Läs mer om kakor och hur du kan stänga av dem.