Lunchseminarie – Hur kan ditt företag bli mer cirkulärt?

Innovative Materials Arena och Cleantech Östergötland bjuder in till ett Lunchseminarie där du kommer att få höra på två inspirerande historier om hur cirkulära affärsmodeller kan vara grunden i ett företag.

Daniel Ellison är Vd på Hasopor som bygger sin verksamhet på en råvara som består av uttjänt glasmassa från Svensk Glasåtervinning. Råvaran blir till en ny slutprodukt som kallas skumglas och är ett fyllnadsmaterial för byggnation och anläggning. Materialet är lättare än jord och grus. Miljövinsterna är stora eftersom man sparar urberg och olja. Hasopor ligger granne med Svensk Glasåtervinning i Hammar. Lyssna på Daniel och förstå hur man skapar konkurrensfördelar mot mindre miljövänliga alternativ på marknaden.

Peter Wall är Vd på Mälarplast som tillverkar termoplaster som kan återtas och bli plastprodukter på nytt. Lyssna på Peter som beskriver hur han stöttar sina kunder i deras cirkulära produktutveckling tack vare återvunna och biobaserade plaster. Peter hjälper oss också att förstå det svåra med att fasa ut ett fossilbaserat plastberoende i kundleden.

Du är välkommen på en enklare lunch och ett samtal med dessa två inspiratörer. Moderator är Ian Hamilton, till vardags projektledare på Cleantech Östergötland.

Anmäl dig här

Den här webbplatsen använder kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. En del av dessa kakor är tredjepartskakor. Genom att använda vår webbplats accepterar du att kakor används. Läs mer om kakor och hur du kan stänga av dem.