Hållbarhet i fokus för entreprenörskap, innovation & digitalisering

Linköping Science Park bjuder in till ett arrangemang under rubriken ”Hållbarhet i fokus för entreprenörskap, innovation & digitalisering!”

Teknikutveckling och klimatförändringar är megatrender som kommer att påverka näringslivet mer än något annat under de kommande decennierna. Hur kan vi förstå vart olika teknologier är på väg och utifrån det fatta mer välgrundade beslut idag? Samtidigt som den tekniska utvecklingen vänder upp och ner på de flesta affärsmodeller blir hållbarhet en disruptiv kraft. Om bara tre decennier är världsekonomin helt klimatneutral, men vilka är affärsmöjligheterna?

Under dagen kommer du att få ta del av:

  • Lära dig att utveckla hållbara affärsmodeller.
  • Få en snabbkurs i exponentiellt tänkande och ny teknik.
  • Du får dina affärsutvecklingsverktyg att använda i din organisation.
  • Lära dig allt om hållbara trender och aktuella klimatlösningar.
  • Ovärderlig kunskap för att vara ett företag i framkant.

I denna föreläsning delar Rebecka Carlsson med sig av tekniska insikter från Singularity University och NASA och ger en snabbkurs i hållbar utveckling och de mer spännande affärsmöjligheter som uppstår när klimatförändringar och exponentiella teknologier möts.

Arrangemanget är grattis och arrangeras av Linköping Science Park inom projekten Elsmarta och Energiinnovationer och finansieras av Energimyndigheten.

Läs mer om evenemanget här

Den här webbplatsen använder kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. En del av dessa kakor är tredjepartskakor. Genom att använda vår webbplats accepterar du att kakor används. Läs mer om kakor och hur du kan stänga av dem.